Wie we zijn

We zijn een training- en adviesorganisatie in Hengelo (ov) die zich helemaal toegelegd heeft op het verzorgen van onderscheidende herregistratie opleidingen voor geregistreerde leidinggevenden binnen het primair onderwijs. PMC wil met haar opleidingen bijdragen aan betekenisvol onderwijs door leidinggevenden in hun kracht te zetten.
Op ons kantoor in Hengelo zijn we met 3 personen werkzaam: Camiel Pas, Linda Hermelink en Angie Lukman. Daarnaast verzorgen Sjoerd Buitinga en Jurriaan Dozy onze online marketing activiteiten en werken we samen met diverse trainers en gastsprekers.

Samen kom je verder

Camiel Pas (foto) aan het woord: “Als organisatie- en onderwijssocioloog komen mijn interesse in organisaties, opleiden en mensen perfect samen in het ontwerpen, ontwikkelen en uitvoeren van opleidingen en trainingen. Voor inhoudelijk feedback, suggesties of wensen kun je altijd direct contact met me opnemen”. Mogen we u binnenkort verwelkomen?

In de afgelopen jaren hebben we samen met onze trainers met veel plezier al voor ruim 400 leidinggevenden uit het onderwijs een opleiding mogen verzorgen. De komende jaren gaan we op de ingeslagen weg door vanuit ons adagium opleidingen voor, door en met directeuren.

Korting op overnachtingen

Locatie

Wij zijn met ons kantoor en trainingsruimte gevestigd in Gebouw N te Hengelo.
Ook geven we trainingen op externe locaties. In dat geval staat het aangegeven bij de desbetreffende module.
Voor deelnemers die van ver komen, bieden we overnachtingsmogelijkheden
Herregistratie Schoolleider

Experts die inspireren

Onze trainers zijn zelf werkzaam in verschillende rollen binnen het onderwijs. Sommige zijn directeur, bestuurder, kwaliteitsfunctionaris of adviseur. Wij werken met mensen met affiniteit en ervaring binnen het onderwijs en bovenal met passie voor wat ze doen.
Onze brede groep van heel verschillende gastsprekers brengt specialistische expertise ook van buiten het onderwijsveld, maar met het vermogen de transfer te maken naar het onderwijs. In onze ogen het beste van twee werelden.

Schoolleiders

Onze modules worden gemaakt in samenwerking met trainers die ervaring hebben als leidinggevende in het primair onderwijs. Zij kennen het onderwijs vanuit eigen ervaring en fungeren graag als sparringpartner voor u tijdens de bijeenkomsten.

Met ons team van adviseurs, trainers, externe experts streven we er elke keer weer naar modules zo uit te denken, te maken en te geven dat ze u inspireren, in de gelegenheid brengen om te sparren met collega’s en betekenisvol zijn door de transfer naar uw eigen werkpraktijk.

0+
Totaal Cursisten
0+
Modules per jaar
0+
Verschillende Gastsprekers
0+
Trainers uit Onderwijsveld

KIES VOOR PRAKTIJKGERICHT, KIES VOOR PMC

PMC herregistratie schoolleider BV biedt opleidingen door, voor en met schoolleiders. Onze opleidingen sluiten aan bij de beroepspraktijk van deelnemers en worden gegeven door trainers uit de onderwijspraktijk.

  • Sparren met collega’s over wat er in het onderwijs toe doet.

  • Experts die inspireren door een ander perspectief te bieden.

  • Betekenisvol door de transfer naar jouw eigen werkpraktijk.

Het hele jaar door aanbod.

WIJ WILLEN U INSPIREREN

Leidinggevenden inspireren en stimuleren om in ontwikkeling te blijven en een bijdrage te leveren aan goed onderwijs.

Opleidingen waar je kunt sparren met collega’s over onderwijs en de rol die jij als leidinggevende vervult.

Al onze modules zijn geaccrediteerd. U kunt per module zien hoeveel herregistratiewaarde een module heeft.

Onze modules worden gemaakt in onderlinge samenwerking tussen trainers die ervaring hebben als leidinggevenden in het primair onderwijs. Zij kennen het onderwijs vanuit eigen ervaring en zijn graag ook sparringpartner voor jou tijdens de bijeenkomsten.

Bent u als bestuur opzoek naar een maatwerkopleidingstraject rondom een bepaald thema voor al uw directeuren dan denken we hierover graag met u mee.

Bestel ons programmaboek. Geheel vrijblijvend en gratis. Kies voor inspiratie.

Kies voor PMC Herregistratie Schoolleider. Voor, door en met schoolleiders.