Oriëntatie op de rol van interim schoolleider

Home » Winkel » Oriëntatie op de rol van interim schoolleider

Oriëntatie op de rol van interim schoolleider

 1.250,00

Met onze oriëntatie modules geven we je de kans om jouw beeld over jouw eventuele toekomstige werkpraktijk te toetsen bij mensen afkomstig uit juist die praktijk.


 • Herregistratiewaarde: Accreditatie in aanvraag – 20 punten
 • Thema’s: Wildcard
 • 2 Trainingsdagen
 • Trainer: Camiel Pas
 • Reserveer nu. Geen directe betaling nodig
Categorie:

Beschrijving

Met onze oriëntatie modules geven we je de kans om jouw beeld over jouw eventuele toekomstige werkpraktijk te toetsen bij mensen afkomstig uit de praktijk.

Waarom een oriëntatie module op de rol van interim schoolleider voor jou als schooldirecteur interessant kan zijn:

Het is als schooldirecteur nog niet zo eenvoudig om echt zicht te krijgen op de mogelijke loopbaan stappen. Wellicht ambieer je een baan als bestuurder, denk je aan een combi van directeur met ruimte om ook wat opdrachten te doen in de rol van adviseur of trainer of is interim-management dat wat jou aantrekt.

Met onze oriëntatie modules geven we je de kans om jouw beeld over jouw eventuele toekomstige werkpraktijk te toetsen bij mensen afkomstig uit de praktijk. Zij brengen hun ervaringen in om jou te laten onderzoeken of de functie waar je aan denkt daadwerkelijk aantrekkelijk is voor jou. Daarnaast ontdekken we via opdrachten wat een dergelijk functie mogelijk nog vraagt van jou in ontwikkeling of wellicht constateer je er al helemaal klaar voor te zijn.

Wat we niet bieden is een opleiding tot interim schoolleider. Maar als je deze oriëntatie module voor de rol als interim schoolleider afgerond hebt weet je wel of deze functie iets voor je zou zijn en welke vervolgstappen voor jou specifiek van waarde zijn.

Je volgt deze module met een groep van ongeveer 10 collegae die dezelfde zoektocht ondernemen. De uitwisseling van kennis en ervaring met jouw collegae levert zo is onze ervaring ook geweldige inzichten en steun op.

NB We bieden momenteel vier oriëntatie modules bestuurder, interim, adviseur en trainer.

Module is nog in behandeling bij het Schoolleidersregister.

 

Leerdoelen

 1. De deelnemer is geïnteresseerd in de rol van een interim manager en heeft de aspiratie uit te zoeken in hoeverre deze rol bij hem past.
 2. De deelnemer reflecteert op zijn eigen portfolio/cv om inzicht te krijgen op de professionele en persoonlijke drives en talenten die tot nu toe leidend zijn geweest in zijn loopbaankeuzes. Hij verwoordt welke ontwikkeling hij voor zichzelf ziet.
 3. De deelnemer reflecteert op de mate waarin de kennis, inzichten, competenties en de rol van een interim manager aansluiten bij zijn eigen professionele ambitie en talent. Hij verwoordt welke ontwikkeling hij voor zichzelf ziet.
 4. De deelnemer reflecteert vanuit inzichten in eigen beelden, denken, competenties en ontwikkeling(en) op de door hem doorgemaakte progressie als directeur de afgelopen jaren. Hij verwoordt welke verdere ontwikkeling hij voor zichzelf ziet.

Programmaboek

Klik en vraag gratis aan >

Praktische informatie

 • Herregistratiewaarde: 20 punten
 • Prijs: €1250,- ex. BTW
 • Thema: Wildcard
 • 2 Trainingsdagen
 • Trainer: Camiel Pas
 • Bij inschrijving voor meerdere oriëntatiemodules die aansluitend plaatsvinden, bieden wij kortingsmogelijkheden op je overnachtingen. Neem contact met ons op voor meer informatie.
 • Bekijk hier de actuele startdata

Titel

Ga naar de bovenkant