Oriëntatie op de rol van bestuurder

Oriëntatie op de rol van bestuurder

 1.500,00

Met onze oriëntatie modules geven we je de kans om jouw beeld over jouw eventuele toekomstige werkpraktijk te toetsen bij mensen afkomstig uit juist die praktijk.


 • Herregistratiewaarde: 30 punten
 • Thema’s: Wildcard
 • 2  trainingsdagen
 • Trainer: Camiel Pas
 • Reserveer nu. Geen directe betaling nodig

Beschrijving

Met onze oriëntatie modules geven we je de kans om jouw beeld over jouw eventuele toekomstige werkpraktijk te toetsen bij mensen afkomstig uit de praktijk.

Waarom een oriëntatie module op de rol van bestuurder voor jou als schooldirecteur interessant kan zijn:

Het is als schooldirecteur nog niet zo eenvoudig om echt zicht te krijgen op de mogelijke loopbaan stappen. Wellicht ambieer je een baan als bestuurder, denk je aan een combi van directeur met ruimte om ook wat opdrachten te doen in de rol van adviseur of trainer of is de rol van interim schoolleider dat wat jou aantrekt.

Met onze oriëntatie modules geven we je de kans om jouw beeld over jouw eventuele toekomstige werkpraktijk te toetsen bij mensen afkomstig uit de praktijk. Zij brengen hun ervaringen in om jou te laten onderzoeken of de functie waar je aan denkt daadwerkelijk aantrekkelijk is voor jou. Daarnaast ontdekken we via opdrachten wat een dergelijk functie mogelijk nog vraagt van jou in ontwikkeling of wellicht constateer je er al helemaal klaar voor te zijn.

Wat we niet bieden is een opleiding tot bestuurder. Maar als je deze oriëntatie module voor de rol als bestuurder afgerond hebt weet je wel of deze functie iets voor je zou zijn en welke vervolgstappen voor jou specifiek van waarde zijn.

Je volgt deze module met een groep van ongeveer 10 collegae die dezelfde zoektocht ondernemen. De uitwisseling van kennis en ervaring met jouw collegae levert zo is onze ervaring ook geweldige inzichten en steun op.

NB We bieden momenteel twee oriëntatie modules bestuurder en interim.

 

Leerdoelen

 1. De deelnemer is geïnteresseerd in de rol van een onderwijsbestuurder en heeft de aspiratie zich hierin verder te verdiepen.
 2. De deelnemer reflecteert in hoeverre zijn eigen ambities, drives, talenten en competenties aansluiten bij de beroepspraktijk van een onderwijsbestuurder. Hij verwoordt welke ontwikkeling hij voor zichzelf ziet.
 3. De deelnemer reflecteert op zijn eigen beroepspraktijk in relatie tot die van een onderwijsbestuurder. Hij verwoordt welke ontwikkeling hij voor zichzelf ziet.
 4. De deelnemer reflecteert op zijn eigen professionele identiteit in relatie tot dat wat er van een onderwijsbestuurder gevraagd wordt. Hij verwoordt welke ontwikkeling hij voor zichzelf ziet.

Programmaboek

Klik en vraag gratis aan >

Praktische informatie

 • Herregistratiewaarde: 30 punten
 • Prijs: €1500,- ex. BTW
 • Thema: Wildcard
 • 2 Trainingsdagen
 • Trainer: Camiel Pas
 • Bij inschrijving voor meerdere oriëntatiemodules die aansluitend plaatsvinden, bieden wij kortingsmogelijkheden op je overnachtingen. Neem contact met ons op voor meer informatie.
 • Bekijk hier de actuele startdata

Titel

Ga naar de bovenkant