Persoonlijk leiderschap

Persoonlijk leiderschap

 3.000,00

Deze module biedt jou de kans eigen leiderschapsvragen en uitdagingen te verwerken in een veilige setting met collegae uit het land.


 • Herregistratiewaarde: 60 punten
 • Thema’s: Persoonlijk leiderschap
 • 2  keer twee dagen (start 09:00 tot uiterlijk 17:00 uur)
 • Trainer: Camiel Pas (en één of meerdere gastsprekers)
 • Onderdeel van deze module is ook het bestuderen van literatuur (zelfstudie) en een eventuele verwerkingsopdracht
 • Reserveer nu. Geen directe betaling nodig

 

Beschrijving

Deze module biedt jou de kans eigen leiderschapsvragen en uitdagingen te verwerken in een veilige setting met collegae uit het land

Deze module biedt jou de kans eigen leiderschapsvragen en uitdagingen te verwerken in een veilige setting met collegae uit het land. We zoomen in op dat wat je heeft gemaakt tot de leider die je bent, maar kijken ook naar de leider die je graag wilt zijn. We hanteren een reflectiemodel waarbij we kijken naar jou als persoon, je leiderschapsstijl, de specifieke omgeving waarin je leidinggeeft en de hierbij behorende uitdagingen en tenslotte welke sluimerende of al manifeste ambitie je als leider hebt met betrekking tot je eigen leiderschap, werkomgeving en/of loopbaan. Ook kijken we naar welke talenten en kwaliteiten je op andere gebieden te bieden hebt en hoe je die productief kunt maken in je werksetting. Tot slot reflecteren we op hoe je in het leven staat, wat je doet en welke keuzes je maakt.

Je krijgt de kans om binnen een veilig leer- en werkklimaat met andere deelnemers te sparren en de verbinding met ze aan te gaan. Het zelf actief en intensief aan het werk zijn met de andere deelnemers met behulp van heel diverse werkvormen onder begeleiding van een ervaren trainer geeft jou de kans echt stil te staan bij dat wat je als leider en als persoon wilt bijdragen aan een bestuur, school, team, ouder en kind en tegelijkertijd ook zelf nodig hebt om je rol goed te kunnen (blijven) vervullen. We zorgen ervoor dat je het materiaal op zo’n manier verwerkt dat je ook de transfer naar je eigen unieke werkomgeving kunt maken.

Het is een module waarbij je nadrukkelijk uitgenodigd wordt om je eigen vragen en inzichten in te brengen. Vanzelfsprekend brengen de trainer(s) ook hun eigen ervaring en expertise in.

Vanwege onze wens om iedereen de aandacht te geven die nodig is en samen als groep alles uit deze dagen te halen zijn onze groepen voor persoonlijk leiderschap maximaal 16 deelnemers groot. Hierdoor is het voor deelnemers aantrekkelijker om samen met mensen de diepte op te zoeken.

De module bestaat uit twee keer een tweedaagse waarbij je tijdens deze vier dagen door middel van de input van gastsprekers gaat sparren met collega-directeuren uit het hele land. Daarnaast is er ruimte om je eigen uitdagingen, eventuele vragen of expertise te delen en wordt er van deelnemers een actieve participatie verwacht.

Liever maatwerk? Dat kan! Laat van je horen!

 

PMC Geaccrediteerde modules

 

Leerdoelen

 1. De deelnemer is geïnteresseerd in wie hij is als persoon en als leider en heeft de aspiratie zich hierin verder te verdiepen.
 2. De deelnemer reflecteert op wie hij is als leider in relatie tot zijn leiderschapsuitdagingen en ontwikkelwensen. Op basis van verdiepte inzichten verkregen door reflectie bekrachtigt of herijkt hij zijn leiderschapsstijl en reflecteert hij op het effect hiervan.
 3. De deelnemer reflecteert op de positie en/of rol die hij in het professionele systeem inneemt. Door middel van nieuwe inzichten verkregen door reflectie bekrachtigt of herijkt hij zijn huidige positie en/of rol en reflecteert op het effect hiervan.
 4. De deelnemer heeft inzicht in en is zich bewust van zijn eigen interactie- en beïnvloedingstijl.
 5. De deelnemer is in staat effectief te reflecteren op zichzelf en op zijn/haar vaardigheden als coach.

Programmaboek

Klik en vraag gratis aan >

Korting op overnachtingen

Wij beschikken over een prachtige trainingslocatie in Gebouw N in Hengelo. Voor een aantal van u brengt dit met zich mee dat er ver gereisd moet worden en daarom een overnachting tussen de trainingsdagen wenselijk is.

Wij waarderen het dat u bij ons in Hengelo de opleidingen komt volgen en hebben daarom aantrekkelijke afspraken met Van der Valk Hotel Enschede gemaakt. Een modern 4 sterren hotel dat qua bereikbaarheid en ligging ideaal gesitueerd is en door eerdere deelnemers erg goed wordt gewaardeerd.

Voor overnachtingen voor modules op een andere locatie dan Hengelo, mail naar administratie@pmcbv.nl.

Kortingsaanbod

Voor elke deelnemer van PMC die een overnachting bij Van der Valk Enschede boekt op de trainingsdata van de module waarvoor de deelnemer ingeschreven staat, vergoeden wij twee overnachtingen inclusief twee keer ontbijt, twee keer diner inclusief twee drankjes (binnenlands gedestilleerd). Dit totale pakket heeft een waarde van €360,- tegen de door ons afgesproken tarieven voor 2024 met het van de Valk hotel.

Mocht u tijdens uw verblijf onder of gelijk aan dit bedrag verbruiken, dan is de volledige rekening voor PMC. Extra kosten als gevolg van bijvoorbeeld een voorovernachting (in het geval van een training bestaande uit 4 trainingsdagen) of extra drankjes zijn voor eigen rekening. In die situatie vraagt Van der Valk om die extra kosten direct bij het uitchecken na de overnachting te voldoen. Let op: zij sturen dus geen rekeningen achteraf, maar willen de extra kosten gelijk incasseren.

Uiteraard kunt u alleen in aanmerking komen voor de door PMC geboden korting als u deelneemt aan een module bij PMC. De korting kan op geen enkel ander moment ingezet worden.

Deelnemers die ingeschreven staan voor een module bij PMC kunnen zelf hun overnachting voor de desbetreffende trainingsdagen reserveren door de gewenste overnachtingsdata te mailen naar: ENS-Receptie@enschede.valk.nl. Hierbij is het belangrijk dat u aangeeft dat u boekt op basis van uw deelname aan een module bij PMC.

Overnachtingen voor oriëntatie modules

Voor de oriëntatie modules (20-30 herregistratie punten) geldt dat de vóórovernachtingen vergoed kunnen worden.

Let op

Mocht u onverhoopt niet kunnen komen, denk dan aan het tijdig wijzigen of annuleren van uw reservering bij Van der Valk om annuleringskosten te voorkomen. Deze zijn namelijk voor eigen rekening.

Praktische informatie

 • Herregistratiewaarde: 60 punten
 • Prijs: €3.000,- ex. BTW
 • Thema: Persoonlijke ontwikkeling
 • 2 keer twee dagen (start 09:00 tot uiterlijk 17:00 uur)
 • Trainer: Camiel Pas (en één of meerdere gastsprekers)
 • Onderdeel van deze module is ook het bestuderen van literatuur (zelfstudie) en een eventuele verwerkingsopdracht
 • Bekijk hier de actuele startdata

Titel

Ga naar de bovenkant