Kom je van ver? Geen probleem. Wij vergoeden grotendeels je overnachtingen

Wij beschikken over een prachtige trainingslocatie in Gebouw N in Hengelo. Voor een aantal van u brengt dit met zich mee dat er ver gereisd moet worden en daarom een overnachting tussen de trainingsdagen wenselijk is. Wij waarderen het dat u bij ons in Hengelo de opleidingen komt volgen en hebben daarom aantrekkelijke afspraken met Van der Valk Hotel Enschede gemaakt. Een modern 4 sterren hotel dat qua bereikbaarheid en ligging ideaal gesitueerd is en door eerdere deelnemers erg goed wordt gewaardeerd.

Overnachtingen voor modules op een andere locatie dan Hengelo, mail naar administratie@pmcbv.nl.

Kortingsaanbod

Voor elke deelnemer van PMC die een overnachting bij Van der Valk Enschede boekt op de trainingsdata van de module waarvoor de deelnemer ingeschreven staat, vergoeden wij twee overnachtingen inclusief twee keer ontbijt, twee keer diner inclusief twee drankjes (binnenlands gedestilleerd). Dit totale pakket heeft een waarde van €360,- tegen de door ons afgesproken tarieven voor 2024 met het van de Valk hotel.

Mocht u tijdens uw verblijf onder of gelijk aan dit bedrag verbruiken, dan is de volledige rekening voor PMC. Extra kosten als gevolg van bijvoorbeeld een voorovernachting (in het geval van een training bestaande uit 4 trainingsdagen) of extra drankjes zijn voor eigen rekening. In die situatie vraagt Van der Valk om die extra kosten direct bij het uitchecken na de overnachting te voldoen. Let op: zij sturen dus geen rekeningen achteraf, maar willen de extra kosten gelijk incasseren.

Uiteraard kunt u alleen in aanmerking komen voor de door PMC geboden korting als u deelneemt aan een module bij PMC. De korting kan op geen enkel ander moment ingezet worden.

Deelnemers die ingeschreven staan voor een module bij PMC kunnen zelf hun overnachting voor de desbetreffende trainingsdagen reserveren door de gewenste overnachtingsdata te mailen naar: ENS-Receptie@enschede.valk.nl. Hierbij is het belangrijk dat u aangeeft dat u boekt op basis van uw deelname aan een module bij PMC.

Overnachtingen voor oriëntatie modules
Voor de oriëntatie modules (20-30 herregistratie punten) geldt dat de vóórovernachtingen vergoed kunnen worden.

Let op: Mocht u onverhoopt niet kunnen komen, denk dan aan het tijdig wijzigen of annuleren van uw reservering bij Van der Valk om annuleringskosten te voorkomen. Deze zijn namelijk voor eigen rekening.

Neem contact met ons op voor meer informatie.

Al onze modules zijn geaccrediteerd door het Schoolleidersregister PO

Bestel gratis programmaboek

De modules zijn exclusief voor geregistreerde schoolleiders in het primair onderwijs. Vanwege onze wens om iedereen de aandacht te geven die nodig is en samen als groep alles uit de trainingsdagen te halen hanteren we relatief kleine groepen van 15 tot max. 20 deelnemers. Hierdoor is het voor deelnemers aantrekkelijker om samen met mensen de diepte op te zoeken.

TROTSE VERHALEN

“De kennis en kunde van de cursusleiders. De goede theoretische onderbouwing en de ontmoeting en uitwisseling met collega’s uit heel Nederland. Het waren stuk voor stuk goede, prettige en gezellige bijeenkomsten waar ik veel heb geleerd. Ik heb nog dagelijks profijt van alles wat ik bij de verschillende modules heb geleerd”.


Regie en Strategie, Schoolleider

“De persoonlijke benadering! En uiteraard de heel praktijkgerichte modules. Kon er vaak meteen mee aan de slag in de praktijk. Veel ruimte om met collega’s ervaringen te delen”.


Toekomstgericht Onderwijs, Schoolleider

“De inhoudelijk hoge kwaliteit van de modules, variatie in gastsprekers, flexibiliteit en kunde van de cursusleiders”.


Leidinggeven aan verandering, Schoolleider

“De praktische toepassing van het geleerde na de modules, de passende locaties en de uitstekende sprekers. Daarnaast het uitwisselen van gedachten over (herkenbare) onderwijsdilemma’s”.


Persoonlijk Leiderschap, Schoolleider
0+
Totaal Cursisten
0+
Modules per jaar
0+
Verschillende Gastsprekers
0+
Trainers uit Onderwijsveld
Herregistratie Schoolleider

Voor, door en met schoolleiders.

Kom samen met andere collega’s sparren over vraagstukken waar jij in je werkpraktijk iets mee wilt.

Laat je inspireren door experts, collega’s en onze trainers.

Bestel ons programmaboek. Geheel vrijblijvend en gratis. Kies voor inspiratie.

Kies voor PMC. Voor, door en met schoolleiders.