Oriëntatie op de rol van trainer

Home » Winkel » Oriëntatie op de rol van trainer

Oriëntatie op de rol van trainer

 1.250,00

Met onze oriëntatie modules geven we je de kans om jouw beeld over jouw eventuele toekomstige werkpraktijk te toetsen bij mensen afkomstig uit juist die praktijk.

 • Herregistratiewaarde: 20 punten
 • Thema’s: Wildcard
 • 2 Trainingsdagen
 • Trainer: Camiel Pas
 • Reserveer nu. Geen directe betaling nodig
Categorie:

Beschrijving

Met onze oriëntatie modules geven we je de kans om jouw beeld over jouw eventuele toekomstige werkpraktijk te toetsen bij mensen afkomstig uit de praktijk.

Waarom een oriëntatie module op de rol van trainer voor jou als schooldirecteur interessant kan zijn:

Het is als schooldirecteur nog niet zo eenvoudig om echt zicht te krijgen op de mogelijke loopbaan stappen. Wellicht ambieer je een baan als bestuurder, denk je aan een combi van directeur met ruimte om ook wat opdrachten te doen in de rol van adviseur of trainer of is de rol van interim schoolleider dat wat jou aantrekt.

Met onze oriëntatie modules geven we je de kans om jouw beeld over jouw eventuele toekomstige werkpraktijk te toetsen bij mensen afkomstig uit de praktijk. Zij brengen hun ervaringen in om jou te laten onderzoeken of de functie waar je aan denkt daadwerkelijk aantrekkelijk is voor jou. Daarnaast ontdekken we via opdrachten wat een dergelijk functie mogelijk nog vraagt van jou in ontwikkeling of wellicht constateer je er al helemaal klaar voor te zijn.

Wat we niet bieden is een opleiding tot trainer. Maar als je deze oriëntatie module voor de rol als trainer afgerond hebt weet je wel of deze functie iets voor je zou zijn en welke vervolgstappen voor jou specifiek van waarde zijn.

Je volgt deze module met een groep van ongeveer 10 collegae die dezelfde zoektocht ondernemen. De uitwisseling van kennis en ervaring met jouw collegae levert zo is onze ervaring ook geweldige inzichten en steun op.

NB We bieden momenteel vier oriëntatie modules bestuurder, interim, adviseur en trainer.

Module is nog in behandeling bij het Schoolleidersregister.

 

Leerdoelen

 1. De deelnemer is geïnteresseerd in de rol van een trainer en heeft de aspiratie uit te zoeken in hoeverre deze rol bij hem past.
 2. De deelnemer reflecteert op wat de consequenties van de diverse en specifieke functies van een trainer binnen het schoolsysteem/onderwijsveld zijn voor zijn eigen rolinvulling, doel, focus, prioriteiten en accenten als trainer. Hij verwoordt welke ontwikkeling hij voor zichzelf ziet.
 3. De deelnemer reflecteert op in hoeverre de verschillende rollen die een trainer kan hebben voor een groep in een trainingstraject aansluiten bij zijn eigen talent. Hij verwoordt welke ontwikkeling hij voor zichzelf ziet.
 4. De deelnemer reflecteert op in hoeverre het trainersvak voor hem een aantrekkelijke loopbaanstap zou kunnen zijn, gegeven zijn competenties, persoonlijkheid, ontwikkelpotentieel en bereidheid tot verder leren. Hij verwoordt welke ontwikkeling hij voor zichzelf ziet.

Programmaboek

Klik en vraag gratis aan >

Praktische informatie

 • Herregistratiewaarde: 20 punten
 • Prijs: €1250,- ex. BTW
 • Thema: Wildcard
 • 2 Trainingsdagen
 • Trainer: Camiel Pas
 • Bij inschrijving voor meerdere oriëntatiemodules die aansluitend plaatsvinden, bieden wij kortingsmogelijkheden op je overnachtingen. Neem contact met ons op voor meer informatie.
 • Bekijk hier de actuele startdata

Titel

Ga naar de bovenkant