Teamontwikkeling en Begeleiding I

Teamontwikkeling en Begeleiding I

 3.000,00

Welke focus en accenten in mijn leiderschap brengt mijn team in ontwikkeling?


 • Herregistratiewaarde: 50 punten
 • 2 keer twee dagen (start 09:00 tot uiterlijk 17:00 uur)
 • Trainer: Camiel Pas
 • Individueel inschrijven of als bestuur voor 1 of meerdere modules
 • Teamontwikkeling en begeleiding deel I en deel II zijn afzonderlijk van elkaar te volgen. Wij vinden het prettig als je voor aanmelding contact met ons opneemt om te verkennen welke module het beste aansluit bij jou dan wel het team.
 • Onderdeel van deze module is ook het bestuderen van literatuur (zelfstudie)
 • Reserveer nu. Geen directe betaling nodig

Beschrijving

Investeren in teamontwikkeling.

Met de module Teamontwikkeling en begeleiding I bieden we je een inhoudsrijke module om je te inspireren, stimuleren en te helpen om de accenten in je leiderschap te richten op wat er nodig is om je team en de individuele professionals in beweging/ontwikkeling te brengen én te houden. We laten je zien welke kansen en mogelijkheden het werken met een team kan bieden als je elkaars talenten ontdekt, ontwikkelt en hoe je vanuit gezamenlijke kracht verder komt.

Wil je een maatwerk aanbod? Dat kan! Laat van je horen!

 

 

 

 

Leerdoelen

(Integrale doelen leest u in ons programmaboek)

 • De schoolleider is in staat om een onderzoek uit te denken en uit te voeren met als doel te identificeren welke teamontwikkeling en individuele professionalisering er nodig is/zijn binnen zijn organisatie.
 • De schoolleider is in staat om met behulp van de resultaten van zijn onderzoek een plan met passende situationele of persoonsafhankelijke interventies uit te werken waarmee hij de teamontwikkeling en individuele professionalisering binnen zijn organisatie in beweging kan brengen.
 • De schoolleider is in staat om in zijn werkpraktijk de eerste stappen te zetten die nodig zijn om het door hem uitgewerkte plan met bijbehorende situationele en persoonsafhankelijke interventies te realiseren.
 • De schoolleider is in staat alle betrokkenen belanghebbenden in het schoolsysteem mee te nemen in zijn plan als het gaat om het waartoe, hoe, met wie, wanneer en gericht op welke beoogde resultaten wat betreft teamontwikkeling en individuele professionele ontwikkeling. Dit doen ze vanuit de verworven inzichten, kennis en bewustzijn van eigen stijl en impact.
 • De schoolleider heeft zijn vermogen tot introspectie aangescherpt in zijn stijl van reflecteren en houdt daarmee als leider zicht op eigen gedrag als toegangspoort naar een breed arsenaal aan gedragskeuzes om binnen het schoolsysteem de interventies in te zetten die bijdragen aan het gewenste ontwikkelklimaat.
 • De schoolleider deelt actief de door hem verworven inzichten binnen zijn professionele (leer)omgeving om eigen inzichten en kennis ook beschikbaar te stellen aan de collegae binnen het bestuur van de school en daarmee de dialoog binnen zijn professionele (leer)omgeving over het ontwikkelen van teams en professionals actief stimuleert.

Programmaboek

Klik en vraag gratis aan >

Korting op overnachtingen

Wij beschikken over een prachtige trainingslocatie in Gebouw N in Hengelo. Voor een aantal van u brengt dit met zich mee dat er ver gereisd moet worden en daarom een overnachting tussen de trainingsdagen wenselijk is.

Wij waarderen het dat u bij ons in Hengelo de opleidingen komt volgen en hebben daarom aantrekkelijke afspraken met Van der Valk Hotel Enschede gemaakt. Een modern 4 sterren hotel dat qua bereikbaarheid en ligging ideaal gesitueerd is en door eerdere deelnemers erg goed wordt gewaardeerd.

Voor overnachtingen voor modules op een andere locatie dan Hengelo, mail naar administratie@pmcbv.nl.

Kortingsaanbod

Voor elke deelnemer van PMC die een overnachting bij Van der Valk Enschede boekt op de trainingsdata van de module waarvoor de deelnemer ingeschreven staat, vergoeden wij twee overnachtingen inclusief twee keer ontbijt, twee keer diner inclusief twee drankjes (binnenlands gedestilleerd). Dit totale pakket heeft een waarde van €360,- tegen de door ons afgesproken tarieven voor 2024 met het van de Valk hotel.

Mocht u tijdens uw verblijf onder of gelijk aan dit bedrag verbruiken, dan is de volledige rekening voor PMC. Extra kosten als gevolg van bijvoorbeeld een voorovernachting (in het geval van een training bestaande uit 4 trainingsdagen) of extra drankjes zijn voor eigen rekening. In die situatie vraagt Van der Valk om die extra kosten direct bij het uitchecken na de overnachting te voldoen. Let op: zij sturen dus geen rekeningen achteraf, maar willen de extra kosten gelijk incasseren.

Uiteraard kunt u alleen in aanmerking komen voor de door PMC geboden korting als u deelneemt aan een module bij PMC. De korting kan op geen enkel ander moment ingezet worden.

Deelnemers die ingeschreven staan voor een module bij PMC kunnen zelf hun overnachting voor de desbetreffende trainingsdagen reserveren door de gewenste overnachtingsdata te mailen naar: ENS-Receptie@enschede.valk.nl. Hierbij is het belangrijk dat u aangeeft dat u boekt op basis van uw deelname aan een module bij PMC.

Overnachtingen voor oriëntatie modules

Voor de oriëntatie modules (20-30 herregistratie punten) geldt dat de vóórovernachtingen vergoed kunnen worden.

Let op

Mocht u onverhoopt niet kunnen komen, denk dan aan het tijdig wijzigen of annuleren van uw reservering bij Van der Valk om annuleringskosten te voorkomen. Deze zijn namelijk voor eigen rekening.

Praktische informatie

 • Herregistratiewaarde: 50 punten
 • Bovenstaande leerdoelen zijn een ingedikte vorm van de oorspronkelijke leerdoelen;
 • 2 keer twee dagen;
 • Trainer: Camiel Pas,
 • Individueel inschrijven of als bestuur voor 1 of meerdere modules;
 • Deze module is ook op maat te volgen;
 • Prijs: € 3000,- ex. BTW;
 • Bekijk hier de actuele startdata

Titel

Ga naar de bovenkant