Met trots presenteert PMC twee nieuwe modules: Teamontwikkeling en begeleiding I en II

Ruim anderhalf jaar hebben we nagedacht en gewerkt aan deze twee modules (elk met net iets andere accenten) die voor schoolleiders van waarde zijn als je als leider wilt investeren op teamontwikkeling. Voor ons als PMC herregistratieschoolleider is het naar buiten kunnen treden met deze nieuwe modules over teambegeleiding/interveniëren dan ook een mooi moment. Wij vinden dat we opnieuw twee onderscheidende modules hebben gemaakt die inspireren en uitdagen volgens onze bekende formule. Dus ruimte voor ontmoeten en sparren met andere deelnemers, gastsprekers die voor verdieping en/of ander perspectief zorgdragen en onze eigen ervaring en expertise als het gaat om de begeleiding van teams.

Teamontwikkeling en begeleiding I (50 punten): Investeren in teamontwikkeling

Een inhoudsrijke module om je te inspireren, stimuleren en te helpen om de accenten in je leiderschap te richten op wat er nodig is om je team en de individuele professionals in beweging/ontwikkeling te brengen én te houden. We laten je zien welke kansen en mogelijkheden het werken met een team kan bieden als je elkaars talenten ontdekt, ontwikkelt en hoe je vanuit gezamenlijke kracht verder komt

Teamontwikkeling en begeleiding II (55 punten): Interveniëren op de teamontwikkeling

In deze module ligt het accent op hoe je stapsgewijs als leider de teamontwikkeling op gang brengt samen met je team als dat even niet in haar allerbeste beste vorm steekt. We ondersteunen je bij iedere stap in het proces. Dit proces begint bij het uitdenken en uitvoeren van een onderzoek in je team/school. Van daaruit kom je tot een gedegen verander- en/of verbeterplan en vervolgens ga je aan de slag met het initiëren en implementeren en monitoren en evalueren van het verander en-/of verbeterplan.

Check hier de agenda voor de modules. We vinden het prettig als je voor aanmelding contact met ons opneemt om te verkennen welke module het beste aansluit bij jou dan wel het team.

Deel dit bericht

Bestel ons programmaboek. Geheel vrijblijvend en gratis. Kies voor inspiratie.

Kies voor PMC Herregistratie Schoolleider. Voor, door en met schoolleiders.