Opleidingen voor schoolleiders volgen met meerdere schoolleiders tegelijk?

Wij ontwikkelen en verzorgen ook maatwerk opleidingen voor schoolleiders en besturen. Naast het standaardaanbod van de zeven modules zijn we in staat deze opleidingen op uw eigen omgeving toe te passen, bijvoorbeeld door gebruik te maken van uw eigen strategisch plan.

Deze maatwerk herregistratie trajecten kunnen zowel op één van onze locaties als binnen uw organisatie worden verzorgd.

 Praktische informatie

  • Inschrijven met meerdere schoolleiders of als bestuur voor 1 of meerdere modules;
  • Maatwerk mogelijk vanaf 15 of meer schoolleiders (maximaal 25);
  • Op eigen locatie, of locatie van ons.

Wie zijn wij

We zijn een training- en adviesorganisatie in Hengelo (ov) die zich helemaal toegelegd heeft op het verzorgen van onderscheidende herregistratie opleidingen binnen het onderwijs. PMC wil met haar opleidingen bijdragen aan betekenisvol onderwijs.

Met ons team van adviseurs, trainers, externe experts streven we er elke keer weer naar modules zo uit te denken, te maken en te geven dat ze u inspireren, in de gelegenheid brengen om te sparren met collega’s en betekenisvol zijn door de transfer naar uw eigen werkpraktijk. Onze modules worden gemaakt in samenwerking met trainers die ervaring hebben als leidinggevende in het primair onderwijs. Zij kennen het onderwijs vanuit eigen ervaring en fungeren graag als sparringpartner voor u tijdens de bijeenkomsten.

In de afgelopen jaren hebben we samen met onze trainers met veel plezier al voor ruim 400 leidinggevenden uit het onderwijs een opleiding mogen verzorgen. De komende jaren gaan we op de ingeslagen weg door vanuit ons adagium opleidingen voor, door en met directeuren.

Opleidingen voor schoolleiders

Deel dit bericht

Bestel ons programmaboek. Geheel vrijblijvend en gratis. Kies voor inspiratie.

Kies voor PMC Herregistratie Schoolleider. Voor, door en met schoolleiders.