Praktische informatie over percentages, punten en kosten

Het is jullie vast opgevallen dat wij op onze website spreken over een herregistratie percentage daar waar het register het in haar actuele uitingen heeft over het aantal punten herregistratiewaarde dat het deelnemen aan een module oplevert. Onze percentages van de totaal nieuwe en opnieuw geregistreerde modules zijn gelijk aan het aantal punten.

Dus 60% is 60 punten. Let op: onze huidige modules van 33% staan voor 35 punten.

Om zo eenduidig mogelijk te zijn, zullen we het vanaf nu hebben over punten in plaats van percentages

Per saldo komt het erop neer dat jullie 100 punten moeten behalen in vijf jaar als voorwaarde voor de herregistratie. Met de modules op onze site valt er het nodige te kiezen en te combineren. Het is jullie vast opgevallen dat het aantal punten per module hoger is dan in het verleden. Ook de kosten van de modules zijn tegenomen, al staat daar wel tegenover dat de kosten per herregistratiepunt zijn gedaald.

Belangrijker dan al deze financiële en praktische zaken, is denken wij dat we toch kans hebben gezien om dat wat er qua opdrachten gevraagd wordt buiten de trainingsdagen om bij alle modules beperkt te houden, met uitzondering van een toename in de hoeveelheid te lezen literatuur. En daar waar we dit wel doen denken we dat de opdrachten echts iets toevoegen aan de module en je er direct iets aan hebt in je werkpraktijk.

We hebben ons ook gerealiseerd dat momenteel een aanbod met een herregistratiewaarde tussen de 1 en 40 punten nog ontbreekt maar voor jullie toch aantrekkelijk kan zijn. Binnenkort komt dit aanbod ook op de site.

Gelukkig ontbreekt het ons niet aan ideeën, dus blijf de site af en toe bezoeken om te zien of we alweer iets hebben laten registreren dat helemaal aansluit bij jouw belangstelling en of leerwensen.

Deel dit bericht

Bestel ons programmaboek. Geheel vrijblijvend en gratis. Kies voor inspiratie.

Kies voor PMC Herregistratie Schoolleider. Voor, door en met schoolleiders.