Persoonlijk leiderschap: Heeft herhaling zin?

Als schoolleider heb je vaak al meerdere keren een module gevolgd waarin het ging over je persoonlijk leiderschap. De vraag lijkt dan ook gerechtvaardigd of opnieuw kiezen voor een module Persoonlijk Leiderschap dan nog van meerwaarde is.

Eerlijk gezegd niet voor iedereen

Als je team lekker draait, je ouders met je weglopen, de kinderen op school goed in hun vel zitten en tot ontwikkeling komen, je collegae directeuren je op handen dragen, je de groepen bezet hebt, daarnaast nog even een IKC realiseert en thuis ook nog met open armen wordt ontvangen en je vol energie het weekend in dendert, dan kun je beter niet inschrijven.

Maar merk je dat, ondanks je ervaring en competenties, er vraagstukken zijn die je bezighouden, waarover je wel zou willen sparren met gelijkgestemde collegae? Dan is de PMC module Persoonlijk Leiderschap toch aantrekkelijk.

We nemen in deze module ruim de tijd en ruimte om te onderzoeken met welke leiderschapskwaliteiten je duurzaam verschil kunt maken binnen je eigen organisatie en schromen niet te benoemen waar ontwikkelkansen liggen en geven support op het maken van keuzes die je helpen om je rol als leider betekenisvol te laten zijn, niet alleen voor de organisatie, maar ook voor jezelf.

Wat we van je vragen is dat je actief participeert, eigen casuïstiek inbrengt en kunt en wilt sparren met collegae over de thema’s die voor hen uitdagend zijn. Wij dragen zorg voor een veilig leerklimaat, actieve opdrachten, relevante achtergrondinformatie en theorie, maar altijd ten dienste van de vraagstukken van de deelnemers.

Herhalen van dat wat je al eens hebt gedaan, heeft geen zin, maar wij denken dat we met onze module iets nieuws kunnen toevoegen. Verder ontwikkelen vanuit dat wat je al kunt, brengt je wel verder. Doe je mee? Persoonlijk leiderschap – Herregistratie Schoolleider.

Deel dit bericht

Bestel ons programmaboek. Geheel vrijblijvend en gratis. Kies voor inspiratie.

Kies voor PMC Herregistratie Schoolleider. Voor, door en met schoolleiders.