Oriënteren op de rol van bestuurder in het onderwijs, waarom juist nu?

In de komende jaren komen er binnen het onderwijs weer prachtige plekken vrij bij verschillende stichtingen met uiteenlopende uitdagingen. Deze unieke bestuurlijke banen, waarbij je invloed hebt op hoe we het onderwijs van vandaag van betekenis laten zijn voor de generaties die de wereld van morgen vormgeven, vragen om toppers.

Een stap naar een dergelijke cruciale plek zet je dan ook niet lichtzinnig, maar doe je in onze ogen goed voorbereid. Dat begint met je te oriënteren op wat een dergelijk rol inhoudelijk betekent. Met onze module Oriëntatie op de rol van bestuurder geven we je op verschillende manieren niet alleen een mooie inkijk in wat er allemaal komt kijken bij het zijn van bestuurder, maar vooral ook waar jij vanuit je unieke ervaring, expertise, drive en talent mogelijk het verschil kunt maken.

Wij begeleiden je graag in je oriëntatie en helpen je zo helder te krijgen of de rol wat voor je zou kunnen zijn. Nieuwsgierig? Doe mee en ontdek of de stap naar onderwijsbestuurder voor jou een passend vervolgstap is in je loopbaan.

NB Voor iedereen die enthousiast is geworden, maar niet nu al persé bestuurder wil worden: ook dan ben je zeker welkom tijdens onze module. Het biedt je ook in je rol als directeur een nog bredere horizon aangaande de dynamische kanten van het aansturen van een onderwijsstichting.

Deel dit bericht

Bestel ons programmaboek. Geheel vrijblijvend en gratis. Kies voor inspiratie.

Kies voor PMC Herregistratie Schoolleider. Voor, door en met schoolleiders.