Opleiding rol tot trainer wellicht ook iets voor jou?

Ik sta er niet altijd bij stil, maar als ik dat wel doe realiseer ik mij wat een geweldige, afwisselende baan ik als adviseur/trainer heb. Ik geef je graag een kijkje in hoe mijn week er deze week uitziet:

  • Maandag: Inspirerende gesprekken met leidinggevenden uit het speciaal onderwijs en een bezoek aan een school in Blaricum (zo kom je nog eens ergens) waar men graag meer wilde weten over een van onze zelfstudiemodules.
  • Dinsdag:  Begeleiding van een groep adjuncten die de hele dag aanstaan met elkaar en intensief nadenken over hun leiderschap in relatie tot de school waar ze werken en dat wat hun teams nodig hebben.
  • Woensdag: Voorbereiding van een tweedaagse op locatie in het land die ik verzorg voor twee groepen leidinggevenden van 1 bestuur als onderdeel van een maatwerkscholing van de modules Persoonlijk Leiderschap en In relatie staan tot de omgeving.
  • Donderdag: Een intensieve, inhoudelijke dag op Papendal met directie, staf en bestuurder van een stichting in het kader van de maatwerk module Persoonlijk Leiderschap die ik voor hun ontworpen heb.
  • De vrijdag sluit ik af met intervisie met een groepje directeuren en het voorbereiden van de aanvraag ter accreditatie van een nieuwe module Teamontwikkeling. Hoewel afsluiten? Op zaterdagochtend nog even doen wat deze week was blijven liggen, dat dan weer wel.

Heb jij weleens overwogen of de baan van adviseur/trainer wat voor je is? Misschien niet fulltime zoals ik, maar denk je ook weleens over het zijn van trainer naast je reguliere baan? Wellicht is dan de module Oriëntatie op de rol van trainer een mooi startpunt voor je. Ik neem je samen met een directeur/trainer mee in het vak van trainer. Op een actieve en onderzoekende wijze zoeken we samen uit wat dit vak van je vraagt en ervaren we ook wat het kan brengen.

Check hier de agenda voor de eerst volgende editie van alle modules.

Deel dit bericht

Bestel ons programmaboek. Geheel vrijblijvend en gratis. Kies voor inspiratie.

Kies voor PMC Herregistratie Schoolleider. Voor, door en met schoolleiders.