Ben je wel in voor een beetje avontuur in je professionele leven?

Module rol van trainer iets voor jou? De rol van trainer kan wel op 10 verschillende manieren invulling krijgen wat maakt dat we twee verschillende dagen hebben vormgegeven.
  • De eerste dag gaan we letterlijk met elkaar op pad in de mooie landelijke omgeving van Twente. We laten je een trainingsdag ervaren waarin je beurtelings deelnemer en trainer mag en kan zijn. Je kunt zo ervaren hoe een trainer te werk gaat, variërend van zaken voorbereiden tot het uitwerken van opdrachten en met elkaar en ons sparren hoe iets uitpakt en waar je zelf mogelijk andere keuzes zou maken of accenten zou leggen. We nemen je mee door onze af- en overwegingen en laten je ondertussen genieten van alles wat Twente te bieden heeft. Een fysiek actieve en mentaal intensieve dag met tegelijkertijd ruimte voor vertragen en reflectie.
  • De tweede dag willen we invulling geven met (voormalige) schooldirecteuren die naast hun baan als schoolleider of in plaats van die van schoolleider trainer zijn geworden. Met hen gaan we in gesprek over wat ze doen, maar ook hoe ze de stappen daarnaartoe gezet hebben. Het laatste deel van de dag benutten we om te verkennen of het trainersperspectief je daadwerkelijk aanspreekt en wat dan mogelijke eerste stappen zouden kunnen zijn. Mocht onverhoopt het zijn van trainer niet passen, dan nog kun je er op rekenen dat de dagen je toch heel bewust hebben gemaakt van wat je mogelijk wel zoekt.
Module rol van trainer iets voor jou? Bekijk hier wanneer de tweedaagse plaatsvinden. We hebben plek voor maximaal 14 deelnemers. Direct inschrijven kan ook.
NB Niet doorvertellen, maar als je nog verlegen zit om wat leuke teamopdrachten, dan zit je ook goed!

Deel dit bericht

Bestel ons programmaboek. Geheel vrijblijvend en gratis. Kies voor inspiratie.

Kies voor PMC Herregistratie Schoolleider. Voor, door en met schoolleiders.