Iets doen met je unieke talent? – Verken met ons of de rol van trainer jou ook past

Er zijn ontzettend veel mensen in het onderwijs werkzaam met specifieke expertise en vaardigheden op een bepaald inhoudelijk domein of buitengewone competenties. Toch zie ik maar mondjesmaat directeuren/leerkrachten binnen het onderwijs een stap maken om naast hun reguliere functie bijv. in de rol van trainer iets te doen met dat bijzondere talent.

Doel van de Module
Waar ik met de module Oriëntatie op de rol van trainer aan hoop bij te dragen is dat directeuren zichzelf de vraag stellen of ze ook als trainer/coach van waarde zouden kunnen en willen zijn binnen of buiten de eigen stichting. Ik neem jullie samen met een directeur/trainer mee in het vak van trainer. We kiezen er bewust voor om op een actieve en onderzoekende wijze uit te zoeken wat het vak vraagt en ervaren daardoor ook wat het kan brengen.

Actieve Werkvormen en Samenwerking
Bereid je voor op twee actieve dagen met veel actieve werkvormen (maar geen rollenspellen) en voldoende kans om met elkaar te sparren.

Verkenning van de Trainerrol
We nemen tijdens de dagen tijd om te verkennen wat de aantrekkelijke kanten van een rol als trainer zijn en ook hoe het zou passen naast de rol van directeur. Ook als je uiteindelijk niet voor de rol van trainer kiest, verwachten we dat je toch geïnspireerd zal vertrekken.

Lees hier meer over onze module Oriëntatie op de rol van trainer

Deel dit bericht

Bestel ons programmaboek. Geheel vrijblijvend en gratis. Kies voor inspiratie.

Kies voor PMC Herregistratie Schoolleider. Voor, door en met schoolleiders.