Haal het beste uit jezelf in de zomer

Natuurlijk houden wij ook heel erg van vakantie, maar we zijn er ook voor jullie. Onlangs kwam het verzoek van een directeur om juist in de zomervakantie te starten met een zelfstudiemodule, in haar geval persoonlijk leiderschap. Ik moest even het idee door mijn hoofd laten gaan maar na enig intern overleg snappen we de wens en zijn we eigenlijk ook enthousiast over het idee dat je juist als directeur de zomervakantie benut om een start te maken met een zelfstudie module.

We zien de meerwaarde van het in die zomerse periode van relatieve rust de balans eens even op te willen maken met behulp van de zelfstudie module Persoonlijk Leiderschap. Even echt stilstaan bij je eigen rol, plek, ambitie leven, voordat je weer een volgend jaar induikt en je toch deels geleefd wordt door de werkelijkheid van alle dag.

Maar ook het starten met de module School en Ouders in de vakantieweken is nog niet zo gek, gegeven dat deze zelfstudie module eerst wat voorbereiding en leeswerk vraagt alvorens met je team ook stappen te zetten. Het geeft je in ieder geval de kans het nieuwe jaar voortvarend te starten.

Wat wij beloven is dat we bij inschrijvingen voor zelfstudiemodules voor 21 juni 2024 alle materialen in de eerste week van juli toesturen. Je kunt dan in de vakantie aan de slag op de momenten dat je daar tijd voor wilt maken en zin in hebt, we hopen namelijk dat je jezelf ook nog even relax tijd gunt.

Mocht je vakantie nu toch heel anders verlopen en je pas kunnen en willen starten in september, dat kan ook prima en ook dan lopen we graag samen een stuk met je op. De meerwaarde van deze modules zit natuurlijk juist in het eraan kunnen werken wanneer je dat zelf uitkomt, maar tegelijkertijd wel met ons kunnen sparren over wat je ontdekt, op het moment dat je er iets mee wilt.

Mocht je niet van de zelfstudiemodules zijn maar voor de zomer nog wel iets willen doen, weleens gedacht aan de oriëntatie modules van PMC herregistratieschoolleider?

Oriëntatie op de rol van trainer : 18 juni 2024

Oriëntatie op de rol van bestuurder: 19 juni 2024

Deel dit bericht

Bestel ons programmaboek. Geheel vrijblijvend en gratis. Kies voor inspiratie.

Kies voor PMC Herregistratie Schoolleider. Voor, door en met schoolleiders.