• 06 - 267 063 82
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wie zijn wij

PMC

Herregistratie Schoolleider is een PMC opleiding. PMC is opgericht om unieke opleidingen en trainingen te verzorgen in het onderwijs. Alle opleidingen en trainingen worden afgestemd op de behoeften van de deelnemers. PMC biedt 7 geaccrediteerde modules aan voor de herregistratie van schoolleiders in het primair onderwijs.

 

PMC en onderwijs

Onderwijs gaat over de toekomst. De toekomst van ons land, onze samenleving en onze wereld. En bovenal: onze kinderen. Onderwijs is leren, ontwikkelen, vormen, kleur krijgen en groeien. Een rijke, inspirerende omgeving waarin veilig geëxperimenteerd kan worden. Om deze toekomst te borgen zijn gepassioneerde en vaardige schoolleiders onmisbaar. PMC inspireert en versterkt deze schoolleiders en hun bestuurders.

 

PMC en leiderschap

Leiderschap start bij durven dromen. Durven dromen van hoe het zal zijn, als niets ons tegen houdt. Veel succesvolle organisaties zijn gestart vanuit een idee over hoe het anders kan.

Dit vraagt om leiders die in staat zijn om een droom om te zetten in een visie en een daadwerkelijke duurzame verandering. PMC helpt schoolleiders in dit proces.

 

PMC en leiderschapsontwikkeling in het onderwijs

Om schoolleiders te sterken heeft het Schoolleidersregister PO 7 professionaliseringthema’s ontwikkeld: 

1. Toekomstgericht onderwijs
2. Leidinggeven aan verandering
3. In relatie staan tot de omgeving
4. Persoonlijk leiderschap
5. Regie en Strategie
6. Kennis- en kwaliteitsontwikkeling
7. Omgaan met verschillen


PMC heeft deze 7 thema’s uitgewerkt in evenveel geaccrediteerde modules om schoolleiders en hun bestuurders te versterken. Afronding van de modules leidt tot herregistratie. Raak geïnspireerd door onze inhoud, sprekers en scherpe prijs. We zijn altijd in uw buurt.

 

© 2020 Herregistratie Schoolleider. All Rights Reserved. Powered by PMC

Algemene Voorwaarden - Privacyverklaring