• 06 - 267 063 82
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wie zijn wij


PMC Herregistratie schoolleider

Herregistratie schoolleider is onderdeel van PMC bv. PMC bv is opgericht om unieke opleidingen en trainingen te verzorgen in het onderwijs. PMC Opleidingen en trainingen worden afgestemd op de behoeften van de deelnemers. PMC bv kent daarnaast ook een organisatieadvies tak welke zich bezig houdt met organisatieadvies, teamontwikkeling, coaching, individuele begeleiding leidinggevenden, het begeleiden van scholen fusies en conceptontwikkeling.

PMC Herregistratie schoolleider biedt momenteel 7 geaccrediteerde herregistratiemodules aan voor geregistreerde schoolleiders en bestuurders in het primair onderwijs die zich willen herregistreren. De tijdsbelasting van de modules is twee keer twee en een halve dag, met uitzondering van de module regie en strategie, die bestaat uit zes dagen.


PMC en onderwijs

Onderwijs gaat over de toekomst. De toekomst van ons land, onze samenleving en onze wereld. En bovenal: onze kinderen. Onderwijs is leren, ontwikkelen, vormen, kleur krijgen en groeien. Een rijke, inspirerende omgeving waarin veilig geëxperimenteerd kan worden. Om deze toekomst te borgen zijn gepassioneerde en vaardige schoolleiders onmisbaar. PMC inspireert en versterkt deze schoolleiders en hun bestuurders.

 

PMC en leiderschap

Leiderschap start bij durven dromen. Durven dromen van hoe het zal zijn, als niets ons tegen houdt. Veel succesvolle organisaties zijn gestart vanuit een idee over hoe het anders kan.

Dit vraagt om leiders die in staat zijn om een droom om te zetten in een visie en een daadwerkelijke duurzame verandering. PMC helpt schoolleiders in dit proces.

 

PMC en leiderschapsontwikkeling in het onderwijs

Om schoolleiders te sterken heeft het Schoolleidersregister PO 7 professionaliseringthema’s ontwikkeld: 

1. Toekomstgericht onderwijs
2. Leidinggeven aan verandering
3. In relatie staan tot de omgeving
4. Persoonlijk leiderschap
5. Regie en Strategie
6. Kennis- en kwaliteitsontwikkeling
7. Omgaan met verschillen


PMC heeft deze 7 thema’s uitgewerkt in evenveel geaccrediteerde modules om schoolleiders en hun bestuurders te versterken. Afronding van de modules leidt tot herregistratie. Raak geïnspireerd door onze inhoud, sprekers en scherpe prijs. We zijn altijd in uw buurt.

 

© 2021 PMC Herregistratie Schoolleider. All Rights Reserved. Powered by PMC organisatieadvies

Algemene Voorwaarden - Privacyverklaring