• 06 - 267 063 82
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

BLOG

PMC Herregistratieschoolleider tijdens de Corona-crisis

We hebben even gewacht met dit nieuwsbericht, omdat wij denken dat jullie aandacht en energie op andere plekken harder nodig was en is. Maar toch ook goed om even kort vanuit ons als PMC Herregistratieschoolleider aan te geven hoe we om willen gaan met de scholing aan jullie schoolleiders.

We zullen in de informatievoorziening over PMC Herregistratieschoolleider en het aanbod van de opleidingen vooral terughoudendheid betrachten. Mocht je vragen hebben over de opleidingen dan zijn wij natuurlijk altijd via mail of telefoon bereikbaar om deze te beantwoorden.

Voor de mensen die zich mogelijk zorgen maken over het verstrijken van de herregistratiedatum zou ik willen wijzen op het schrijven van het Schoolleidersregister aan ons als opleiders:

Als gevolg van de landelijke richtlijnen om verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, bent u mogelijk genoodzaakt om bepaalde opleidingen en ander professionaliseringsaanbod uit te stellen.

Dit betekent voor een groep schoolleiders dat zij zich hierdoor niet tijdig kunnen herregistreren. Graag brengen wij u op de hoogte dat deze schoolleiders de mogelijkheid krijgen om uitstel aan te vragen.


Wat jullie van ons mogen verwachten is dat zodra de overheid aangeeft dat groepen mensen elkaar weer mogen ontmoeten, we de bijeenkomsten die eventueel niet doorgaan in de komende periode alsnog zo snel mogelijk opnieuw plannen.

Voor degene die al gestart zijn met een module (of afgelopen weken zouden starten) geldt dat we jullie via e-mail blijven informeren over of (ook de verplaatste) bijeenkomsten wel of niet door kunnen gaan. In die zin is het lastig in te schatten wanneer we exact op een veilige wijze een tweedaagse kunnen/mogen aanbieden.

Dank voor jullie begrip en hopelijk tot snel weer ziens in goede gezondheid.

 

 

Pin It

Meer informatie?

Laatste Nieuws

© 2021 PMC Herregistratie Schoolleider. All Rights Reserved. Powered by PMC organisatieadvies

Algemene Voorwaarden - Privacyverklaring