• 06 - 267 063 82
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

BLOG

We hebben even gewacht met dit nieuwsbericht, omdat wij denken dat jullie aandacht en energie op andere plekken harder nodig was en is. Maar toch ook goed om even kort vanuit ons als PMC Herregistratieschoolleider aan te geven hoe we om willen gaan met de scholing aan jullie schoolleiders.


Camiel Pas - Herregistratie Schoolleider

Na twee jaar van voorbereiding zijn we ruim drie jaar geleden begonnen met het geven van de 7 herregistratie modules. Ondertussen hebben Mirelle, Willem- Jan en  ik thema's al meerdere keren mogen geven zowel voor open inschrijving groepen als voor directeuren van een bestuur.


Schoolleiders zijn van groot belang voor de onderwijskwaliteit en innovatie. Op dit moment beschikt een deel van de schoolleiders onvoldoende over het vermogen tot strategisch denken en handelen.


Bij het maken van de opleiding waren keuzes legio: Wat moet er inhoudelijk zeker aan bod komen? Op welk niveau moeten deelnemers de inhoud verwerken en toepassen? Wat zijn waardevolle leerervaringen? Hoe leren mensen bij voorkeur?


De historie en de opleiding

De wens om een unieke opleiding voor schoolleiders te ontwikkelen

Een prachtige idee waar we al jaren mee rondliepen werd werkelijkheid: Het ontwerpen en uitvoeren van een unieke opleiding voor schooldirecteuren. 


Meer informatie?

Laatste Nieuws

© 2021 PMC Herregistratie Schoolleider. All Rights Reserved. Powered by PMC organisatieadvies

Algemene Voorwaarden - Privacyverklaring